Rólunk

Just Simple Gaming csapata üdvözöl minden erre tévedőt! Kis társulatunk minden féle játékkal szokott játszani, kedvtől függően, stratégiától kezdve rpg-arpg, fps, moba játékok is a palettára kerülhetnek, héten több alkalommal szoktunk sztríímelni a twitchen, gyertek bátran. Illetve időtől és kreativitástól függően youtube-on is megjelenünk videók formájában. Ezen felül szeretjük a filmeket-sorozatokat, szóval akiket az ilyen tartalmak jobban vonzanak, igyekszünk ilyen fajta beszélgetéseket is prezentálni szubjektívan. Reméljük mindenki talál kedvére valót, kérdés merül fel, kérdezni szabad. Mindenkinek kellemes időtöltést kívánunk.

AA_MEMPHiS: Játékokkal való kapcsolat régre nyúlik vissza, 2d-s prince of persia és ehhez hasonlóktól kezdve minden féle stíluson át - (pl age of empires, diablo, gta2 és minden más egyéb) - 2000-es évek végén pedig multiplayer tekintetében meghatározó volt a Call of Duty 1, majd minimális 2 után a Cod4 volt, a komolyabb kompatitív cím mellyet csapatba verődve nagy erőkkel űztük. Kihalását követően League of Legendsbe folytatódott, de pár év után már nem lehetett komolyan venni a random emberi hülyeségek és retardságok miatt fáradsztóvá vált (mostanában kicsit vissza tértünk ide ugyan, de fő cél a fun). Ezen időszak után minden féle fps és egyéb más mai játék van terítéken..

Filmek terén minden kategóriából szoktam szemezgetni, de ha szembe jön egy krimi thriller műfajú alkotás akkor legtöbb esetben nem hagyom ki, de minden film érdekel amiben jó színészek vannak vagy érdekes koncepciókról van szó. Egyéb kérdés merülne fel liveba is lehet kérdezni vagy egyéb platformon

Nil:Gyerekkoromtól kezdve egyfajta szimbiózissal élek a számítógéppel. Foglalkozásomat tekintve informatikusként tengetem a mindennapjaimat, így a játék mellett a munkám fő eszköze is a számítógép. Így a harmadik X elején elmondhatom, hogy rengeteg féle/fajta játék megfordult a kezeim között. A 90-es évek óta játszom, első meghatározó játékaim közé tartozik a Crusader No Regret, Fallout 1, Imperium Galactica valamint a Wingcommander, és Half Life. Szinte minden típusú játékkal foglalkozok, nálam a tartalom számít, mintsem a stílus. (Na jó kivéve az autós és sport játékok, azok nem igazán kötnek le hosszú távon.) Régebben foglalkoztam már hobbi szintű cikk írással, amit az oldalon ismét folytatni szeretnék.
Néhány kedvenc játék: Half – Life, Xcom sorozat(Ufók is), Total War sorozat, Metro 2033 és Last Light, Deus Ex sorozat, Battletech, Battlefield sorozat.
Kedvenc filmek: Kedvencek temetője, Az Út, Mad Max filmek, Gyűrűk Ura trilógia, Páncélba zárt szellem (Az anime)

  • Memphis Sztivi PLAN Memphis
  • Nil Az egyetlen! Nil
  • Fülöp Atya Router Istenhez Fülöp Atya